E 2015 - seminář VIII.

Dne 21. října 2015 se bude konat další další ze seminářů tradičního Cyklu E 2015, pořádaného jedním z členů naší platformy, společností EGÚ Praha Engineering, a. s.

Místo konání Konferenční místnost, Ústav teorie informace a automatizace AV, (UTIA). Adresa Areál AV ČR, Praha 8, Pod Vodárenskou věží 4, (modrá budova). Zobrazení na mapě, naplánování trasy.

Název semináře:

SIMULACE A DYNAMICKÉ MODELOVÁNÍ SYSTÉMŮ A PROCESŮ V ENERGETICE. 3D MODELOVÁNÍ V APLIKACÍCH - TREND SOUČASNOSTI

Hlavní témata semináře jsou:
  • Scénáře zaměřené na efektivnost zdrojové základny energetiky a pro zajištění dodávky energií ve sledovaných souvislostech /snižování emisí, kritická infrastruktura atd./ 
  • SW nástroje pro simulaci provozních stavů a dynamické modelování energetických procesů. Příklady a výstupy aplikací. 3D modelování – aplikační spektrum v energetickém sektoru.
  • Trenažéry a Síťové simulátory v energetice – dispečerské řízení elektrosoustav, řízení elektráren včetně jaderných, řízení systémů a procesů v plynárenství aj.. 
  • Inteligentní metody automatického zpracování rozsáhlých a nehomogenních (nekompletních) souborů provozních technologických dat. ICT.  Požadavky na HW vybavenost, audiovizuální systémy apod.
Přihláška, organizační pokyny a podrobnosti programu jsou uvedeny zde.

Česká technologická platforma Smart Grid je spolu s časopisem Energetika partnerem tohoto cyklu. Podívejte se na další akce, které naše platforma pořádá nebo se jich účastní jako spolupořadatel nebo partner.