IFAC Worskshop - CTDSG'16 Praha

Česká Technologická Platfoma Smart Grid se stala partnerem mezinárodního workshopu pořádaného významnou světovou organizací zabývající se automatizací a řízením IFAC - International Federation od Automatic Control, ve spolupráci s organizaceni sdružující provozovatele přenosových a distribučních soustav CIGRE a CIRED.


Dovolujeme si Vás tímto pozvat na tradiční workshop, pořádaný tentokrát v Praze v areálu ČVUT v Dejvicích, ve dnech 11. až 13. října 2016. Téma pracovního setkání naznačuje jeho název:

IFAC CIGRE/CIRED Workshop on Control of Transmission and Distribution Smart Grids - CTDSG'16

IFAC workshopy (semináře) organizované technickou komisí TC 6.3 – Power and Energy Systems, se konají tradičně každé tři roky (první rok v cyklu je rozsáhlý World Congress, další rok je Symposium, následující rok je nejmenší Workshop).

Pro informaci uvádíme, že nejbližší The 20th World Congress IFAC, se koná ve francouzském Toulouse, 9. až 14. července 2017 (další, 21th Congress v Berlíně, v roce 2020).

Pražský IFAC Workshop 2016 je však originální svým specifickým zaměřením: „Řízení přenosových a distribučních chytrých soustav“. Úspěch tohoto workshopu určí, zda se stane prvním z pravidelné řady takto zaměřených seminářů (tradičně by mohl být organizován v Praze), nebo zůstane ojedinělým. K úspěchu pražského setkání můžete přispět i Vy svoji účastí.

Informace o připravovaném workshopu je možné získat zde.


České vysoké učení technické v Praze 










CIGRE Národní komitét ČR a SR









Český komitét CIRED










Česká technologická platforma Smart Grid











Výzvu k účasti je možné stáhnout zde.
____________________________________________________________________
Download využívá technologii Google
Stahování z výše uvedených odkazu zahájíte po zobrazení náhledu stiskem kláves Ctrl+S nebo volbou v menu (symbol pro download).
Soubory ve formátu pdf jsou čitelné pomocí software Adobe® Reader®. V případě, že tento software nemáte k dispozici, můžete jej získat zdarma zde.