E 2017 - seminář VII.

Dne  20. září 2017 se bude konat další ze seminářů dalšího Cyklu E 2017, pořádaného jedním z členů naší platformy, společností EGÚ Praha Engineering, a. s.

Místo konání Konferenční místnost, Ústav teorie informace a automatizace AV, (UTIA). Adresa Areál AV ČR, Praha 8, Pod Vodárenskou věží 4, (modrá budova). Zobrazení na mapě, naplánování trasy automobilem, městská hromadná doprava - metro C, tram (10), bus - stanice Ládví, pěší trasa. Upozorňujeme, že od 1. 10. 2016 jsou na Praze 8 modré zóny! Využijte parkoviště P+R Ládví na mapě, naplánování trasy a P+R Letňany (u metra) na mapě, naplánování trasy.

Název semináře:

ENERGETICKÁ NÁROČNOST A EFEKTIVNOST - SLEDOVANÉ UKAZATELE I V ENERGETICKÉM SEKTORU. ROBOT REVOLUTION INITIATIVE

Hlavní témata semináře jsou:
  • Státní energetická koncepce /SEK/ a vyplývající požadavky na snižování energetické náročnosti v oblasti výroby a přeměny energie a v oblasti transféru (přenos, distribuce) energie (Smart  technologie a aplikace …). Evropská směrnice 2012/27/EU (Energy efficiency) - a realizační relexe požadavků v národním měřítku
  • NAPSG, NAPJE ... Kroky ke zvýšení energetické efektivnosti v dodávkách a spotřebě energie – rozvoj efektivnějších technologií výroby i užití energií („Inteligentní“ budovy, spotřebiče atd.). Robotizace a digitalizace v energetice - procesy, efekty, výstupy. DSM vs. DSR 
  • NET METERING, IoT resp. IIoT - trendy a aplikace v sektoru energetiky. Are We Ready for it? 
Přihláška, organizační pokyny a podrobnosti programu jsou uvedeny zde.

Česká technologická platforma Smart Grid je spolu s časopisem Energetika partnerem tohoto cyklu. Podívejte se na další akce, které naše platforma pořádá nebo se jich účastní jako spolupořadatel nebo partner.